Hobi ve spor kursları youtube’de

hobi-ve-spor-kurslari-youtubede-29042009

Hobi ve spor kursları youtube’de

Koronavirüs salgınına karşı alınan tedbirler kapsamında toplu katılımla gerçekleşen tüm etkinliklerini durduran Bornova Belediyesi, vatandaşlara yönelik hobi, beceri edindirme ve spor kurslarını sosyal medya kanalları üzerinden vermeye başladı.

Virüsün bulaşımı ve yayılımını önlemek amacıyla pek çok hizmetini internet sitesi, sosyal medya kanalları ve telefon üzerinden sunan Bornova Belediyesi, zorlu süreci evlerinde geçiren vatandaşlara yönelik videolar hazırlayarak vatandaşların bu videolardan sosyal medya kanalları aracılığı ile yararlanmasını sağlıyor.

Tüm dallarda eğitim 

Eğitmenler, seramikten baleye, müzikten dansa, satrançtan fotoğrafçılığa pek çok branştaki hobi ve beceri edindirme kursları, antrenörler ise başta pilates, yoga ve aerobik olmak üzere futboldan basketbola, cimnastikten tekvandoya tüm spor kurslarına, hazırladıkları eğitim videolarıyla kaldığı yerden devam ediyor.

Bornova Belediyesi’nin resmi Youtube kanalından verilen eğitimler herkese açık olacağından yeni başlayanlar için de bazı temel bilgilerin içinde olduğu videolar da hazırlanıyor. Kanaldan Cuma günleri hobi ve beceri edindirme kurs videoları, Salı günleri spor videoları yayınlıyor.

Biz size geliriz

Bornova Belediye Başkanı Dr. Mustafa İduğ, vatandaşların zorunlu haller dışında evlerinden çıkmamalarını istediği bu olağan süreçte, uzmanların özellikle hareket etmenin önemine vurgu yaptığını hatırlarak, “Biz de bu amaçla spor kurslarımızı uzaktan eğitim sistemiyle yürütmeye başladık. Vatandaşlarımızın evlerindeki zamanı daha verimli şekilde geçirmeleri için hobi ve beceri edindirme kurslarımıza da aynı şekilde devam edeceğiz. Biz Bornovalıların yaşamını kolaylaştırmak için her şeyi yapıyoruz. Lütfen herkes evinde kalsın. Bizler eğitimlerimizle, Belediye hizmetlerimizle, hobi kurslarımızla size geliriz” diye konuştu. 


Hibya Haber Ajansı