Başkan Kocaman: "Ülkemizin ileriye gitmesi gençlerimizin sayesinde olacak"

KOCAELİ-15.11.2022-HİBYA- Kartepe Belediye Başkanı Muhammet Mustafa Kocaman, “Biz Bize” Gençlik Buluşmaları kapsamında Kartepe Sultanbaba Kız Öğrenci Yurdu’nda kalan öğrencilerle bir araya geldi.   

Başkan Kocaman:

Kartepe Belediye Başkanı Muhammet Mustafa Kocaman'a ziyaretinde Sultanbaba Kız Öğrenci Yurdu Müdürü Gonca Kapadan da eşlik etti.

Kocaeli'nin son iki yıldır en çok göç alan ilçesinin Kartepe olduğuna dikkati çeken Başkan Kocaman, “Sizlerle bir arada olmak çok kıymetli. Burada yaşadıkça şunu bilin ki Kartepe sizlerin ikinci vatanınız olacak. Kartepemiz ülkemizin her yerinden göç alıyor. İlçe olarak çok hızlı büyüyoruz.” dedi.

"En iyisini yapın"

Başkan Kocaman, Kartepe Sultanbaba Kız Öğrenci Yurdu öğrencilerinin istek ve taleplerini dinledi. Öğrencilik zamanlarının çok kıymetli olduğunu söyleyen Başkan Kocaman, “Ülkemizin son yıllarda geldiği noktayı hep birlikte görüyoruz. Ülkemizin ve ilçemizin daha ileriye gitmesi sizlerin sayesinde olacak. Bunun değerini bilin. Yaptığımız ne iş varsa her zaman en iyisini yapmalıyız. Bu şekilde başarıya ulaşacaksınız.” ifadelerini kullandı.

Hibya Haber Ajansı