En yüksek müşteri incelemesi oranıyla Kaspersky, Müşterilerin Tercihi seçildi

en-yuksek-musteri-incelemesi-oraniyla-kaspersky-musterilerin-tercihi-secildi-11121901

En yüksek müşteri incelemesi oranıyla Kaspersky, Müşterilerin Tercihi seçildi

Uç nokta korumasında sektör lideri olan Kaspersky, Gartner Peer Insights değerlendirmesinde 5 üzerinden 4,6 (1729 puanlama) ile toplam 600’den fazla inceleme yapılan tüm markalar arasından en yüksek puanı alarak 2019’da Uç Nokta Koruma Platformları İçin Müşterilerin Tercihi seçildi. Üç yıl önce kategori duyurulduğundan bu yana her seferinde Müşterilerin Tercihi seçilen Kaspersky, 2017’de Platin ödülü de almıştı.

Markaların eşit olarak değerlendirildiği Gartner Peer Insights platformunda müşteriler çeşitli alanlarda kullandıkları ürünler hakkında olumlu ya da olumsuz görüşlerini bildirip yaşadıkları deneyime göre puan veriyorlar. Müşterilerin Tercihi unvanı, ürünün kaç müşteri tarafından incelendiğine ve aldığı puana göre belirleniyor.

Şirket ayrıca şu kategorilerdeki Müşterilerin Tercihi değerlendirmelerinde de takdir topladı: Servisler, Devlet, Global Kurumsal Şirket (10 milyar dolar üzeri), Orta Ölçekli Kurumsal Şirket (50 milyon - 1 milyar dolar arası), Kamu Sektörü, Eğitim, Asya Pasifik, Kuzey Amerika, Avrupa, Orta Doğu ve Afrika, Latin Amerika. Kaspersky dört bölgede birden takdir kazanan tek marka oldu.

Puanların toplandığı 31 Ekim 2019 öncesindeki süre boyunca Kaspersky, kurumsal uç nokta koruma çözümünün becerilerini sürekli artırarak çok daha üstün kontrol ve otomatik tehdit tespiti için temel özellikleri geliştirdi. Uç nokta tespit ve müdahale özellikleri, normal olmayan kullanıcı davranışlarını belirleyebiliyor, PowerShell komutları gibi davranan gizli ve dosyasız tehditleri otomatik olarak tespit edip temizleyebiliyor. Ayrıca kripto madencilere ve ağ tehditlerine karşı gelişmiş koruma sunuluyor. Web tabanlı yönetim arayüzü BT ekiplerine siber güvenlik yönetimi üzerinde kontrol ve esneklik sunarak ürünün daha verimli kullanılmasını sağlıyor.

Bugüne kadar 1747 onaylı müşteri Gartner Peer Insights’ta Kaspersky Endpoint Security for Business ürününü değerlendirdi. Bu değerlendirmelerdeki müşteri yorumları arasında şunlar yer alıyor:

“Bu çözüm, büyük kutulu markaların sunduğu çözümlerden çok daha iyi çalıştı ve birçok antivirüs ve sanal ortam çözümünün uç noktaya ulaşmadan önce temiz olarak nitelendirdiği zararlı dosyaları tespit etti.” Hizmet sektöründen bir siber güvenlik uzmanı.

“Kaspersky Endpointy Security ile bilgisayar sistemlerimizin güvenliği büyük oranda iyileşti. Çözüm harika çalışıyor ve kullanıcıların faaliyetlerini asla engellemiyor. En iyi yanı ise kullanıcıların en yeni zararlı yazılımları tespit etmesini kolaylaştırması. Ayrıca harika bir çevrim içi destek hizmeti var. Biraz pahalı olmasına rağmen, sunduğu hizmetleri diğerleriyle kıyaslayınca rakipsiz olduğunu anladık. Tüm özellikleri ve işlevleri kesinlikle olağanüstü.” Hizmet sektöründen bir proje yöneticisi.

Kaspersky Ürün Pazarlamadan Sorumlu Başkan Yardımcısı Dmitry Aleshin, 2019 Gartner Peer Insights Müşterilerin Tercihi seçilmekle ilgili şunları söyledi: “Gartner Peer Insights’ta bu pazarda müşterilerin takdirini son kazanmamızın üzerinden geçen 12 ay içinde, siber tehditlerin evrimine ayak uydurmak ve BT ekiplerinin kurumlarını korurken aradıklarını sunmak için uç nokta koruma çözümümüzü geliştirmeye devam ettik. Üç yıl üst üste Müşterilerin Tercihi seçilmek, müşterilerimizin hayatlarını kolaylaştırmak ve şirketlerinin karşılaştığı risklere karşı koruma sağlamak için tehdit tespiti ve yönetim kontrolleri alanlarında yaptığımız temel iyileştirmelerin başarısını kanıtlıyor.”

Müşterilerimizi koruma yöntemlerimizi ve Kaspersky Endpoint Security for Business’ta yer alan en yeni özellikleri öğrenmek için web sitemizi ziyaret edin.

Tüm puanlar ve incelemeler 27/11/2019 tarihinde güncellenmiştir.


Hibya Haber Ajansı