Rize'de kaçakçılık operasyonu

RİZE-21.10.2022-HİBYA- Rize'nin Pazar ilçesinde gerçekleştirilen kaçakçılık operasyonu kapsamında; 132 paket gümrük kaçağı TAPDK bandrolsüz sigara, 453 paket tütün doldurulmuş halde bandrolsüz makaron ve 5 bin adet TAPDK bandrolsüz

Rize'de kaçakçılık operasyonu

Rize'nin Pazar ilçesinde gerçekleştirilen kaçakçılık operasyonu kapsamında; 132 paket gümrük kaçağı TAPDK bandrolsüz sigara, 453 paket tütün doldurulmuş halde bandrolsüz makaron ve 5 bin adet TAPDK bandrolsüz boş makaron ele geçirildi.

Rize İl Emniyet Müdürlüğü'nden yapılan açıklamada şöyle denildi:

"Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ile Pazar İlçe Emniyet Müdürlüğünce yapılan çalışmalar kapsamında 20.10.2022 günü bir işyerinde yapılan aramada; 132 paket gümrük kaçağı TAPDK bandrolsüz sigara, 453 paket tütün doldurulmuş halde bandrolsüz makaron, 5 bin adet TAPDK bandrolsüz boş makaron ele geçirilmiştir.

Konu ile ilgili Müdürlüğümüzce bir şahıs hakkında gerekli adli işlemler yapılmış olup, Rize İl Emniyet Müdürlüğü olarak ilimiz genelinde kaçakçılık faaliyetlerinin önüne geçilmesi ve engellenmesi adına çalışmalarımız azim ve kararlılıkla devam etmektedir. "         

Hibya Haber Ajansı