Kahve Dünyası’nda fastPay ile ışık hızında avantajlı ödeme dönemi

kahve-dunyasinda-fastpay-ile-isik-hizinda-avantajli-odeme-donemi-08101910

Kahve Dünyası’nda fastPay ile ışık hızında avantajlı ödeme dönemi

Buna göre fastPay kullanıcıları Türkiye genelinde 200’ü aşkın Kahve Dünyası mağazasında yapacakları alışverişlerde, sadece telefonlarını yan çevirerek üretecekleri kare kodla hızlı, masrafsız ve güvenli ödeme yapabilecek, aynı zamanda ilk alışverişte anında 10 TL hediye fastPay bakiyesi kazanacaklar.

DenizBank’ın yenilikçi ürünü fastPay, perakende sektöründe sunduğu avantajları her geçen gün yenisini eklediği iş birlikleri ile zenginleştiriyor. Banka, bu kapsamda, 36 ilde 200’ü aşkın mağaza ile hizmet veren Kahve Dünyası ile önemli iş birliği hayata geçirdi.

Buna göre DenizBank müşterisi olsun olmasın herkesin faydalanabileceği fastPay ile cüzdan taşıma derdi olmadan, nakit paraya ihtiyaç duymadan, sadece cep telefonunu yan çevirip, ekranda çıkan QR kodu (Kare Kod) okutarak 200’ü aşkın Kahve Dünyası mağazasında ödeme yapmak mümkün olacak. Anlaşma kapsamında ek olarak fastPay ile yapılacak ilk alışverişte 10 TL kullanıcılara hediye edilecek.

“Dijitalde müşteri ne derse, ne isterse o”

Dijital uygulamaları geliştirmeye başladıkları 2012 yılından bu yana her zaman müşteriyi merkezde konumlayan bir strateji uyguladıklarını söyleyen DenizBank Dijital Dönüşüm, CRM ve Değişim Yönetimi Grubu Genel Müdür Yardımcısı Umut Özdoğan şöyle devam etti; “İnovasyonlarını sadece rafta kalmaları adına üretmeyen; aksine müşterimiz olsun olmasın herkese kolaylık sağlamayı hedefleyen bir bankayız. Dijitaldeki temel stratejilerimizden biri olan ‘müşterinin olduğu yerde hazır bulunmak’ ilkemize dayanarak, insanların günlük hayatının pek çok alanına dokunan, yaşam kalitesine katkı sağlayan proje ve iş birliklerini hayata geçiriyoruz. Söz konusu çalışmalarımızla, dijital dönüşümü “fijital” yani fiziksel ve dijital kanalların entegre kullanıldığı alanlarda başarı ile ortaya koyduğumuza inanıyoruz. Yeni anlaşmamızla birlikte ülke çapında 200’ü aşkın Kahve Dünyası mağazasında nakitsiz ödeme dönemini başlatıyoruz. Artık insanlarımız yapacakları alışverişlerinde fastPay ile cüzdan taşımadan, para üstü beklemeden, adeta kasadan ürün geçirir gibi telefonlarını yan çevirip kare kodu okutarak güvenle ödeme yapabilecekler. 2015 yılında yine Kahve Dünyası ile Beacon teknolojisini bir mağaza zincirinde müşterilerimizin kullanımına ilk kez sunmuştuk. İnsanlarımızın değişen alışkanlıklarını doğru okuyarak, hizmet yelpazemizi genişleterek ilerlemeyi sürdüreceğiz”.

“Müşteri memnuniyetini en üst düzeyde tutmak için çalışıyoruz”

Türkiye’nin 36 ilinde 200’ü aşkın mağaza ile coğrafi penetrasyonu en yüksek kahve ve çikolata zinciri olarak her gün 100 bini aşkın misafiri ağırladıklarını belirten Kahve Dünyası Genel Müdürü Kaan Altınkılıç, “Kahve Dünyası olarak trendleri ve değişen tüketici davranışlarını yakından takip ediyor, bu doğrultuda lezzetlerimizin yanında dijitalleşme odağında gerçekleştirdiğimiz çalışmalarla da kaliteli hizmet vermeye odaklanıyoruz. DenizBank, daha önce de teknoloji odaklı ortak bir projeyi hayata geçirdiğimizden dolayı, bu alandaki çalışmalarını yakından takip ettiğimiz bir kurum. fastPay teknolojisi çerçevesindeki yeni iş birliğimizle bu kez de misafirlerimizin kolay ve zahmetsiz şekilde ödeme yapmasına olanak tanıyacağımız için mutluluk duyuyoruz” diye konuştu.

Yenilikçi ödeme uygulaması: fastPay

DenizBank müşterisi olsun olmasın herkese açık bir platform olarak hizmet sunan fastPay’de, kullanıcılar tüm bankalara ait kredi kartlarını ekleyerek hiçbir ek masraf ödemeden istanbulkart ve Kentkart ulaşım kartlarına diledikleri yerde ve zamanda kolayca yükleme yapabiliyor, faturalarını ve site aidatlarını rahatlıkla ödeyebiliyor. Türkiye’nin ilk nakitsiz stadyumunu hayata geçiren, anlaşmalı iş yerleri ve e-ticaret ödemelerinde de hayatı kolaylaştıran fastPay, cepten cebe 7/24 ücretsiz para gönderme ve ATM’den kartsız para çekebilme özellikleri de sunuyor.

Sektörde birçok ilkin mimarı olan fastPay, daha önce de dünyada ilk handsfree (bluetooth) ödeme, sesle para çekme ve gönderme gibi yeniliklere imza atmıştı. fastPay; App Store ve Google Play Store’dan ücretsiz indirilebiliyor.

Detaylı bilgi için www.fastpay.com.tr adresini ziyaret edebilirsiniz.

Kaynak:bersay