vivo’nun yeni yıldızı Y22s myvivoshop.com’da ön satışa çıktı

Akıllı telefon sektörünün önde gelen markalarından vivo’nun Türkiye’de üretilen Y22s modeli, myvivoshop.com’da ön satışa çıktı. Y22s; şık tasarımı, gelişmiş kamera ve görüntüleme özellikleri, uzun pil ömrü ve hızlı şarj

vivo’nun yeni yıldızı Y22s  myvivoshop.com’da ön satışa çıktı

vivo, Y serisinin yeni üyesi Y22s modelini resmi alışveriş platformu myvivoshop’ta ön satışa sundu. Yüksek teknoloji ile şık ve minimalist tasarımı buluşturan Y22s, Qualcomm'un büyük uygulamaları kolay ve sorunsuz şekilde yönetip telefonun akıcı çalışmasını sağlayan en yeni sekiz çekirdekli işlemcisi Snapdragon 680 ve Android 12 tabanlı Funtouch 12 işletim sistemi ile geliyor. 5000 mAh güçlü kapasiteli pili ve AI güç tasarrufu teknolojisi ile tam şarj edildiğinde telefon 2 güne kadar bekleme, 21,5 saat çevrimiçi HD film akışı veya 9,4 saat yoğun grafikli oyun oynama olanağı sunuyor. Y22s 18W Hızlı Şarj desteği ve ters şarj özelliğine de sahip.

Y22s ile harika video ve fotoğraflar

Kullanıcılara film veya dizi izlerken, oyun oynarken en kaliteli görüntüleri sunmak için Y22s’de süper net ve canlı görsel kalite sunan HD+ (1612x720) çözünürlüğe sahip 6.55 inç HD Renkli Zengin Ekran, 90 Hz'ye kadar yüksek yenileme hızı ve yüksek örnekleme hızı kullanıldı. 50 MP yüksek çözünürlüklü kamera karanlıkta bile başarılı fotoğraflar çekme ve bu fotoğrafları en canlı ayrıntılarla görüntüleme; 8MP HD ön kamera da loş ışıkta bile mükemmel netlikte selfie çekme imkanı sunuyor. Arka kamerada yer alan Süper Gece Modu ile zorlu ışık koşullarında bile güzel gece fotoğrafları, Süper Gece Selfie’si özelliği de düşük ışık koşullarında güzel selfie’ler çekmek mümkün oluyor. Y22s’nin Yüz Güzelliği, bokeh ve birçok farklı stili içeren Portre modu ile kullanıcılar kişiselleştirilmiş ve yaratıcı portreler çekebiliyor. Akıllı Yüz Güzelliği algoritması da çok daha güzel selfie’lere olanak veriyor. Selfie videoları çekerken, Y22s kullanıcıların doğal görünümünü korurken cilt tonu ve dokusu da dahil olmak üzere otomatik iyileştirmeler yapıyor.

Profesyonel oyun deneyimi

Y serisinin yeni üyesi oyun meraklılarına profesyonel standartlarda oyun deneyimi yaşatmak için özel olarak tasarlandı. Y22s’in odaklanan Multi-Turbo 5.5 algoritması; CPU, GPU, bellek ve IO gibi temel bileşenleri iyileştirerek arka planda çalışan birden fazla uygulamanın neden olduğu gecikme sorununu ortadan kaldırıyor. Böylece Y22s kullanıcıları, arka planda kaynak gerektiren birçok uygulama çalışırken bile sorunsuz ve kesintisiz oyun oynayabiliyor. Ultra Oyun Modu’nda yer alan Esports Modu da profesyonel standartlarda bir oyun deneyimi sağlıyor.  

Ön sipariş veren ilk 100 kişiye özel süper paket hediyeleri

myvivoshop.com üzerinden 6 GB RAM, 128 GB modelinden ön sipariş veren ilk 100 kişiye toplamda 1598 TL değerinde kazanç sağlayan süper paketin sahibi oluyor. Kullanıcılara ön sipariş kampanya paketi içerisinde 999 TL değerinde TWS2e kulaklık ve 599 TL tutarında 1 yıl süreyle geçerli olan ekran kırılma sigortası Y22s modeli ile ücretsiz olarak sunuluyor. Ayrıca 4 GB RAM, 64 GB modelinden sipariş veren ilk 100 kullanıcıya da 999 TL değerinde TWS2e hediye ediliyor.

vivo Türkiye fabrikasında üretilen vivo Y22s; Yıldızlı Mavi ve Yaz Esintisi olmak üzere iki renk seçeneği ve 4 GB RAM, 64 GB dahili depolama alanı ve 6 GB RAM, 128 GB dahili depolama alanına sahip iki farklı model ile myvivoshop.com’da kullanıcıları bekliyor. Kullanıcılar 3 Kasım tarihinden itibaren Y22s’yi tüm satış kanallarından temin edebilecek.

Y22s’in fiyatları şöyle:

Y22s 4 GB RAM, 64 GB:   5699 TL

Y22s 6 GB RAM, 128 GB: 7699 TL

vivo Hakkında:

Akıllı cihaz ve hizmetleri odağına alarak güçlü tasarıma sahip ürünler üreten dünyanın lider teknoloji şirketi vivo, her zaman insanlarla dijital dünya arasında bir köprü kurmayı hedefliyor. Şirket, insanlara her geçen gün daha kullanışlı bir mobil ve dijital yaşam sunmak için yaratıcılığı ön plana alıyor. vivo, toplum için değer yaratma misyonunu; Çin felsefesinde doğru şeyleri yapma ve işleri doğru şekilde yapma tutumunu açıklayan bir kavram olan Benfen felsefesine dayandırıyor. Kullanıcı odaklılık, tasarım odaklı değer, sürekli öğrenme ve takım ruhu gibi temel değerleri sahiplenen şirket; daha sağlıklı, daha sürdürülebilir dünya standartlarında bir kuruluş olma vizyonuyla sürdürülebilir bir kalkınma stratejisi uyguluyor. Shenzhen, Dongguan, Nanjing, Pekin, Hangzhou, Şanghay, Xi'an, Tokyo, San Diego ve Taipei’de, 10 Ar-Ge merkezi ile vivo; 5G, yapay zekâ, endüstriyel tasarım, fotoğrafçılık gibi önemli konuların da aralarında bulunduğu alanlarda en ileri teknoloji kullanıcı teknolojilerinin geliştirilmesine odaklanıyor. Yıllık yaklaşık 200 milyon akıllı telefon üretim kapasitesine sahip akıllı bir üretim ağı bulunan vivo’nun ürünleri, şu an itibariyle 60’ın üzerinde ülke ve bölgede satışa sunuluyor ve dünya çapında 400 milyonun üzerinde kullanıcı tarafından sevilerek kullanılıyor. vivo hakkındaki son haberleri https://www.vivo.com/en/about-vivo/news https://www.vivo.com/en/about-vivo/news adresinden takip edebilirsiniz.