Kalbin Aynası pozitif iletişim raflardaki yerini aldı

kalbin-aynasi-pozitif-iletisim-raflardaki-yerini-aldi--04022011

Kalbin Aynası pozitif iletişim raflardaki yerini aldı

Martin Luther King’in “İnsanlar genellikle birbirlerinden nefret ederler, çünkü birbirlerinden korkarlar; birbirlerinden korkarlar, çünkü birbirlerini tanımazlar; birbirlerini tanımazlar, çünkü iletişim kurmazlar; iletişim kurmazlar, çünkü sınıflara ayrılmışlardır.” diyerek vurguladığı gibi iletişim aslında bireysel ve toplumsal ilişkiler açısından en önemli olgudur.

 

İletişim kurmanın öneminin tüm ayrıntıları ile ele alındığı “Kalbin Aynası Pozitif İletişim” kitabı, iletişimin en önemli olgularını ele alıyor. İletişim sektöründeki bilgi birikimini yeni kitabında okuyucuların beğenisine sunan Radyo/TV Programcısı Umut Öztürk'ün yeni kitabı, iletişim kavramını yeni bir bakış açısı ile ele alıyor.

 

Yıllardır yaptığı radyo programları ile hatırı sayılır bir dinleyici kitlesine ulaşan Umut Öztürk, mesleki tecrübesi ile akademik birikimini harmanlayarak iletişim kavramını tüm yönleriyle sizlere sunuyor.

 

Umut Öztürk kimdir?

 

Yazar Umut Öztürk, 1977 yılında İstanbul’da dünyaya gelmiştir. İktisat ve Sosyoloji alanlarındaki lisans eğitimlerini tamamladıktan sonra Psikoloji alanında yüksek lisans yapmıştır. Hâlihazırda Medya ve İletişim alanında doktora eğitimi ve akademik çalışmalarına devam etmektedir. Uzun yıllar boyunca birçok sivil toplum kuruluşunda (STK) üst düzey yöneticilik görevlerinde bulunmuştur. Halen kamu kurumları ile çeşitli sivil toplum kuruluşlarında danışmanlık ve proje koordinatörlüğü görevlerini sürdürmektedir. Ayrıca Türkiye’nin birçok farklı noktasında alanında eğitimler ve seminerler düzenlemeye devam etmektedir.

 

22 yıldır medya sektöründe çeşitli kanallarda radyo ve televizyon programları hazırlayan Umut Öztürk bu güne kadar kaliteli, sevilen ve başarılı birçok programa imza atmıştır. Yazar Umut Öztürk'ün “Şimdi Umudun Zamanı” ve “Kalbin Aynası Pozitif İletişim” isimli kitapları bulunmaktadır.

                                           


Hibya Haber Ajansı