Mert Demir’den yeni şarkı: “GİTTİLER”

mert-demirden-yeni-sarki-gittiler-04062002

Mert Demir’den yeni şarkı: “GİTTİLER”

Farklı tarzı ve projeleriyle merak uyandıran Mert Demir, 2020’de yayımlanacak ikinci albümünden ilk teklisi “GİTTİLER”i Epic Istanbul etiketiyle 5 Haziran Cuma günü müzikseverlerin beğenisine sunuyor. 2019’da yayımladığı ilk albümünde daha çok elektronik, alternatif pop ve etnik tarzları harmanlayan sanatçı, “GİTTİLER” şarkısı ile yeni albümü hakkında, hem müziğinin hem de hikâyelerinin farklı olacağının sinyallerini veriyor.

 

 

Söz ve müziği kendisine ait olan tekli ile Mert Demir, şizofren bir gencin hikâyesini kendi aracılığıyla dinleyicilere aktarıyor. Kariyerinin merkezine değişimi almayı hedefleyen sanatçı, “GİTTİLER” teklisiyle beraber yeni albümünde yer alacak hikayeler hakkında da merak uyandırıyor.

 

Epic Istanbul etiketiyle yayımlanacak ikinci albüm çalışmalarına ara vermeden devam eden Mert Demir, albümde de yer alacak olan yeni teklisi “GİTTİLER” ile sizlerle!

 

 

Mert Demir Hakkında:

 

1993 İstanbul doğumlu Mert Demir’in müzik merakı annesinin hediye ettiği gitar ile başladı. İstanbul Üniversitesi İktisat Fakültesi’ndeki eğitimine ara verip birçok albümün prodüksiyon aşamasında yer alarak müzik dünyasında sanatçı kimliğini bulma yolunda önemli mesafe kat etti.

2019 yılında yapımcılığını kendisinin üstlendiği ilk albümü “Bak Kollarım Burada”da sözü, müziği ve düzenlemesi kendisine ait 8 şarkının yanında bir de türkü düzenlemesine yer verdi. Albümün hemen ardından “Benden Kimseye Hayır Yok” ve “SNKK” teklilerini dinleyicinin beğenisine sundu.


Hibya Haber Ajansı