Üç boyutlu Big Mac

uc-boyutlu-big-mac-30081911

Üç boyutlu Big Mac

Kaliteli lezzetleri her zaman en uygun fiyatlarla müşterilerine sunan McDonald's Türkiye, ürün seçeneklerine 2 yeni burger daha ekledi. McDonald's'ın ikonik ürünü Big Mac'in 2 yeni boyu bundan böyle Mcdonald's Türkiye'nin burger seçenekleri arasında yer alacak.

Çift katlı dana eti, peyniri ve özel sosuyla benzersiz bir lezzet deneyimi yaşatan Big Mac, bundan böyle 3 farklı boyda (Mac Jr, Big Mac, Double Big Mac) 14.99 TL'den başlayan fiyatlarla satışa sunulacak.

Türkiye'de McDonald's

‘BrandZ En Değerli 100 Küresel Marka' çalışmasına göre dünyanın en değerli 10'uncu markası olan ve Türkiye'de ilk restoranını 1986 yılında açan McDonald's, 2005 yılından bu yana Anadolu Grubu (Anadolu Endüstri Holding) çatısı altında faaliyet göstermektedir. McDonald's, bugün yaklaşık 255 restoranı ve 6000 civarında çalışanı ile yılda 100 milyon kişiye hizmet vermektedir. McDonald's, sunduğu ürün ve hizmetlerin %98'ini Türkiye'de üretim yapan tedarikçilerden temin etmektedir.

McDCafé
McCafé yaklaşık 20 yıl önce Avustralya'da doğmuş bir konsepttir. Dünyada 32 ülkede 1300'den fazla restoranda faaliyet gösteren kahve zinciri McCafé, Türkiye'de McDCafé adıyla 32 McDonald's restoranında hizmet vermektedir. McDCafé'lerde, Espresso'dan Capuccino'ya, Flatwhite'dan Americano'ya, Latte'den Türk kahvesine, Frappe'den, Smoothie'ye kadar, birçok sıcak ve soğuk içecek seçeneklerinin yanında birbirinden lezzetli kek ve muffin gibi damak zevkine hitap eden yiyecekler de bulunmaktadır.

McDonald's Çocuk Vakfı Hakkında
1974 yılında ABD'de kurulan günümüzde 64 ülkede faaliyet gösteren RMHC'nin (Ronald McDonald House Charities) bir uzantısı olarak Türkiye'de 2001 yılında faaliyete geçen McDonald's Çocuk Vakfı'nın misyonu, çocukların sağlığı ve mutluluğu için projeler gerçekleştirmektir. McDonald's Çocuk Vakfı, bu misyon çerçevesinde bugüne kadar 25 yerleşim merkezindeki 29 sağlık kuruluşunda 51 proje gerçekleştirmiştir. Bu projelerden yararlanan çocuk sayısı 250 bin'e yaklaşmış ve Vakfa 2 milyon doların üzerinde ayni ve nakdi bağış yapılmıştır.

McDonald's Çocuk Vakfı 2012 yılında gerçekleştirilen Şişli Etfal Hastanesi Gelişimsel Pediatri Servisi'nin inşa ve teşrifi projesi ile RMHC'nin en prestijli ödüllerini kazandı. Şişli Etfal Hastanesi Gelişimsel Pediatri Servisi Projesi kendi kategorisinde ‘En İyi Proje' ödülünü alırken, RMHC'nin en büyük ödülü olan Kim Hill seyirci ödülüne layık görüldü.

Kaynak:Mpr