Tab gıda pazarlama direktörlüğü görevine Caner Alpaslan getirildi

tab-gida-pazarlama-direktorlugu-gorevine-caner-alpaslan-getirildi-13022012

Tab gıda pazarlama direktörlüğü görevine Caner Alpaslan getirildi

Türkiye’nin hızlı servis restoran zinciri sektörü lideri TAB Gıda’nın Pazarlama Direktörlüğü görevine, sektörünün tecrübeli isimlerinden Caner Alpaslan getirildi. Caner Alpaslan, Şubat 2020 itibarıyla TAB Gıda Pazarlama Direktörü olarak görev yapacak.

 

Bilkent Üniversitesi Ekonomi Bölümünden 2006 yılında mezun olan Caner Alpaslan, Galatasaray Üniversitesi İletişim Stratejileri ve Halkla ilişkiler Bölümünde master yaptı. Kariyerine FedEx’te satış uzmanı olarak başlayan ve on yıla yakın süre Coca-Cola İçecek Pazarlama Departmanında farklı roller üstlenen Alpaslan, Burger King®, Popeyes®, Arby’s®, Sbarro®, Usta Dönerci® ve Usta Pideci® olmak üzere toplam 6 markayı bünyesinde bulunduran hızlı servis restoran zinciri lideri TAB Gıda’nın pazarlama direktörü olarak görev yapacak.

 

Ticari pazarlama, ulusal promosyonlar, marka ve sponsorluk yonetimi gibi pek çok alanda tüketici ve müşteri pazarlamasının gelişmesine katkı sağlayan Caner Alpaslan, kariyeri boyunca uygulama süreçlerindeki liderliğiyle de ön plana çıkmış bulunuyor.

 


Hibya Haber Ajansı