OSS Derneği’ne ilk katılımcı üye

oss-dernegine-ilk-katilimci-uye-21012011

OSS Derneği’ne ilk katılımcı üye

Stok yönetimi ve envanter optimizasyonunda Avrupa Pazar lideri olan Slimstock, Otomotiv Satış Sonrası Pazarına yön veren OSS Derneği’nin ilk katılımcı üyesi oldu. Üyelik kabulü ise, dernek Yönetim Kurulu’nun oybirliği ile verilen karar neticesinde gerçekleşti.

OSS Derneği’ne ilk katılımcı üye olduklarından dolayı onur duyduklarını dile getiren Slimstock Ülke Müdürü Songül Sezer şunları söyledi; ‘’ Otomotiv Satış Sonrası kanalındaki önde gelen ulusal ve uluslararası tedarikçiler, uluslararası ticari gruplar ve toptancı şirketlerin oluşturduğu OSS Derneği tarafından ilk katılımcı üyelik unvanını almış olmaktan Slimstock Türkiye olarak gurur duyuyoruz. Otomotiv sektöründe yer almayan bir firma olarak ilk katılımcı üye sıfatı imkanını sağladıkları için başta OSS Derneği Başkanı Ziya Özalp’e, Dernek Koordinatörü Orçun İstanbulluoğlu’na ve birbirinden değerli 200’e yakın OSS üyesine teşekkür ettiğimizi belirtmeliyim. Şu anda OSS Derneği’nin var olan 5 üyesiyle iş birliği içindeyiz. Türkiye’deki işletme sermayesinin gittikçe öneminin arttığı bir piyasada, Slimstock ’un işletmelere ciddi anlamda fayda sağladığı konusunda OSS Derneği yönetim kurulunun bize olan inancı bizi şirket olarak bir adım ileriye taşımış ve taşımaya devam edecektir. Geçtiğimiz aylarda, “Otomotiv Satış Sonrası” pazarının değerli üyelerine yönelik yelken etkinliği gerçekleştirmiştik. Dernek üyelerinin katılımı çok yüksekti. Etkinlik sonrası memnuniyetleri de bizim için çok önemliydi. OSS Derneği ile üyelere hizmet edebilmekten dolayı çok mutluyuz. Şimdi katılımcı üyesi olduğumuz bu dernekte başarılı iş birliklerine imza atacağımızdan hiç şüphem yok.”

Slimstock Hakkında

1993’te kurulan Slimstock, Avrupa’nın lider envanter optimizasyonu uzmanıdır. Öngörü, talep planlama ve stok optimizasyonu için entegre bir çözüm sağlayan Slim4, doğru ürünü doğru zamanda doğru yere ulaştırmanıza yardımcı olmak üzere tasarlanmıştır.

Alanına sahip olduğu bilgi birikimi ve işine duyduğu bağlılık sayesinde, Slim4 bugün dünyada 40 ülkede Türkiye’de 20’ye yakın olmak üzere toplam 833’ten fazla şirket tarafından güvenle kullanılmaktadır. Slimstock şu an otomotiv pazarında 5 dev ile iş birliği içindedir.


Hibya Haber Ajansı