Eskişehir Büyükşehir Kadın Futbol Takımı'nın rakibi Uşak 64 oldu

TFF Kadınlar 3. Ligi play-off kuraları çekildi. Ligin en genç ekibi olan Eskişehir Büyükşehir Gençlik ve Spor Kulübü Kadın Futbol Takımı, play-off çeyrek finalinde Uşak 64 Belediye Gençlik Spor ile karşılaşacak.

Eskişehir Büyükşehir Kadın Futbol Takımı'nın rakibi Uşak 64 oldu

Eskişehir Büyükşehir Gençlik ve Spor Kulübü, kadın futbolunda 2022-2023 sezonuna  damgasını vurdu. Yaş ortalaması ile en genç takım olan ve 3. Lig 9. Grupta yer alan Eskişehir Büyükşehir Gençlik ve Spor Kulübü Kadın Futbol Takımı, ilk kez katıldığı ligde play-off’a kalma başarısı gösterdi.

Türkiye Futbol Federasyonu tarafından yapılan play-off kura çekimiyle Büyükşehir Gençlik ve Spor Kulübü’nün rakibi Uşak 64 Belediye Gençlik Spor oldu. Buna göre 14 Haziran Çarşamda günü Afyonkarahisar Kocatepe Spor Kompleksi’nde oynanacak çeyrek final karşılaşması saat 14.00’te başlayacak.

Tek maç eleme sistemine göre oynanacak karşılaşmada, Eskişehir Büyükşehir Gençlik ve Spor Kulübü rakibini eleyerek adını yarı finale yazdırmayı hedefliyor. Çeyrek final maçı öncesi hazırlıklarını sürdüren genç ekibimiz, Eskişehir’e önemli bir zafer daha kazandırmak için hazırlıklarını sürdürdüklerini ve hedeflerinin yarı finale yükselmek olduğunu söylediler.

TFF Kadınlar 3. Lig play-off uygulaması sonucunda toplam 5 takım 2023-2024 sezonunda Kadınlar 2. Ligi’nde yer alacaklar.

  Hibya Haber Ajansı