Gençler için BES’e Online katılma kolaylığı Anadolu Hayat Emeklilik’te

gencler-icin-bese-online-katilma-kolayligi-anadolu-hayat-emeklilikte-05022010

Gençler için BES’e Online katılma kolaylığı Anadolu Hayat Emeklilik’te

Anadolu Hayat Emeklilik, gençlerin geleceğini güvence altına alan ve onlar için 2015 yılında hayata geçirdiği Genç Emeklilik Planı’nı internet sitesi üzerinden de satışa sundu. Geleceği için bugünden yatırım yapmak isteyen gençlere yönelik tasarlanan bu ürünün online satışı, bireysel emeklilik hesabı açtırmak için fiziksel olarak bir yere gitme gerekliliğini ortadan kaldırarak gençlere kolaylık sağlıyor.

 

Online satış ile internet kullanım alışkanlığı yüksek olan gençlere, geleceklerini kolayca güvence altına alma imkânı sunduklarını belirten Anadolu Hayat Emeklilik Genel Müdürü Yılmaz Ertürk, “18-25 yaş arasındaki müşterilerimize özel sunduğumuz Genç Emeklilik Planı’nı, artık dijital ortamda gençlerle buluşturuyoruz. Gençlerin satın alma sürecini online olarak kolay, hızlı ve güvenli şekilde tamamlayabileceği bir deneyim tasarladık. Kurumsal internet sitemiz üzerinden dakikalar içerisinde bireysel emeklilik hesabı açtırabiliyorlar. Anadolu Hayat Emeklilik olarak müşterilerimizin ihtiyaç ve beklentileri doğrultusunda kendimizi sürekli yeniliyor ve geliştiriyoruz. Gençlere fayda sağlayacak ve bilgiye ulaşmalarını kolaylaştıracak bir kanal olan internet sitemiz üzerinden başladığımız online satış ile geleceklerini planlarken onların yanlarında olduğumuzu, ihtiyaçlarını anladığımızı ve buna uygun çözümleri en pratik şekilde kendilerine sunduğumuzu özellikle vurgulamak isterim” dedi.

 

Anadolu Hayat Emeklilik hakkında:

Bireysel emeklilik ve hayat sigortaları alanlarında hizmet sunan Anadolu Hayat Emeklilik, 1990 yılında “Türkiye’nin ilk hayat sigortası şirketi” olarak kuruldu. Halka açık ilk emeklilik şirketi olan Anadolu Hayat Emeklilik, hayat sigortaları, bireysel emeklilik ve otomatik katılım toplamında en büyük fon yaratan şirket olma özelliğini taşıyor. Bireysel emeklilik ile otomatik katılım kapsamında yer alan ve sayısı 1,8 milyonu aşan katılımcı sayısıyla Anadolu Hayat Emeklilik, sistemdeki lider pozisyonunu güçlendirmeye devam ediyor. Sistemden emekli olan kişi sayısında da öncü konumunu koruyan şirket, sistem emeklilerinin %25’ine sahiptir. Genel Müdürlüğü İstanbul'da bulunan şirketin; İstanbul (3), Ankara (2), Adana, Bursa, İzmir, Antalya, Kocaeli, Trabzon ve Diyarbakır’da Bölge Satış Müdürlükleri ve Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti'nde şubesi bulunuyor. Anadolu Hayat Emeklilik sayısı 500’ü aşan direkt satış ekibi, 250’ye yakın özel acentesi ve 1.270’i aşan Türkiye İş Bankası şubesi aracılığıyla hizmet sunuyor.


Hibya Haber Ajansı