Hakem Çakır, Gaziantep Büyükşehir sporcularıyla buluştu

Hakem Cüneyt Çakır, Gaziantep’te çıkacağı jübile maçı öncesinde Gaziantep Büyükşehir Belediyesi’nin kurslarından yararlanan çocuklarla bir araya geldi.

Hakem Çakır, Gaziantep Büyükşehir sporcularıyla buluştu

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi Hasan Doğan Futbol Sahası ve Hasan Celal Güzel Futbol Sahası’nda eğitim gören 12 yaş grubu çocukların gösteri maçına katılan hakem Cüneyt Çakır başlama düdüğünü çaldı. Başlama vuruşunu ise Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Erdem Güzelbey yaptı.

Hasan Doğan Futbol Sahası’nda yapılan etkinlikte Şampiyonlar Ligi resmi müziği ile sahaya çıkan takımlar Cüneyt Çakır için “Cüneyt Çakır Hocamız Gazi Şehrimize Hoş Geldiniz” yazılı pankartları taşıdı. Oyuncular, Cüneyt Çakır ve protokolle hatıra fotoğrafı çektirdi.

Gaziantep Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Başkanı Abdulkadir Gözegir, Gaziantep Gençlik ve Spor Müdürü Muhittin Özbay Gaziantep İl Milli Eğitim Müdürü Yasin Tepe de tribünden gösteri maçını izledi.

Maçın onuncu dakikasında ise Başkan Vekili Erdem Güzelbey, Hakem Cüneyt Çakır’a plaket takdim etti.

“Gençlerimiz eğitimlerine devam etsin, çalışmaktan vazgeçmesin”

Hakem Cüneyt Çakır, maç ardından yaptığı konuşmasında gösterilen misafirperverlik için Gazi şehirlilere teşekkür ederek şunları söyledi:

“Gençler, geleceğimiz. Ben inanıyorum ki bugün burada bulunan genç sporcu kardeşlerimizden biri belki ileride dünya starı olacak. Gençlerimiz eğitimlerine devam etsinler, çalışmaktan vazgeçmesinler. Çok duygu yüklüyüm. 2 gün sonra son defa sahaya çıkacağım.”

“Çocuklarımızla daha güzel yarınlara gideceğimizi düşünüyoruz”

Başkan Vekili Güzelbey ise Cüneyt Çakır’a katılımı için teşekkür ederek, “Türkiye’nin örnek hakemlerinden Cüneyt Çakır ile beraberiz. Bir kez daha gördük ki hiçbir başarı tesadüf değil. Büyük bir çalışmanın, mücadelenin, zaman ve emek vermenin ürünü. Bunu Cüneyt hocamızda da gördük.” dedi.

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi olarak gençlere yatırımda birçok yenilik yaptıklarını söyleyen Başkan Vekili Güzelbey, “Spor salonları, yüzme havuzları, futbol sahaları kazandırıldı. Başarının tesadüfen gelmediğini ve sürdürülebilirlik için bu yatırımların yapılması gerektiğini, fırsat eşitliğinin sunulması gerektiğini düşündük. Çocuklarımızla daha güzel yarınlara gideceğimizi düşünüyoruz.” ifadelerini kullandı.

Hibya Haber Ajansı