The King Of Fighters Allstar, güncellemesinde muhteşem avantajlar

the-king-of-fighters-allstar-guncellemesinde-muhtesem-avantajlar--05062012

The King Of Fighters Allstar, güncellemesinde muhteşem avantajlar

Netmarble’ın popüler mobil aksiyon rol yapma oyunu (RPG) THE KING OF FIGHTERS ALLSTAR, ‘Yakut İade Etkinliği’ ile karakter koleksiyonunu daha da kuvvetlendirmek isteyen oyunculara yepyeni bir temel mekanik sunuyor. Karşınızda Kudretlendirme Güncellemesi.

Sınırlı süreli ‘Yakut İade’ etkinliği oyunculara, önceden harcadıkları miktara göre ödüllendirmenin yanı sıra günlük görev, giriş ve yeni giriş teklifleriyle yeni oyuncularda 30.000 yakuta, eski oyuncularda ise 40.000 yakuta kadar kazanma şansı sunuyor. Bu etkinlikten kazanılabilecek yakutlar 4 Haziran - 23 Temmuz arasındaki sınırlı sürede harcanmak zorundadır.

THE KING OF FIGHTERS ALLSTAR’a gelen başka bir yenilik de ‘Kudretlendirme Özelliği’. Oyuncular artık 90. Seviyeye ulaşmış olan dövüşçüleri, kısa süre önce eklenen ‘Kudretlendirme Zindanları’ aracılığıyla elde ettikleri yeni ‘Kudretlendirme’ ve ‘Damga’ malzemeleri ile kudretlendirebilecekler. Dövüşçüler kudretlenince güçlü Kudretli yeteneklerini kullanabilecekler. Dahası her dövüşçü maksimum beş kudret derecesi ile değer artışları ve başka avantajlar elde edebilir.

Bu güncellemenin bir parçası olarak yeni ve eski oyuncular 30 Haziran’a kadar sınırlı bir süre için verilen özel bir ödülle THE KING OF FIGHTERS 97’den Orochi’yi elde etme şansına kavuşacak. Bu ödülle ilgili daha fazla ayrıntıyı THE KING OF FIGHTERS ALLSTAR resmi forum sayfasından elde edebilirsiniz.

THE KING OF FIGHTERS ALLSTAR’da oyunculara düşman dalgaları, dev baş düşmanlar ve rakip dövüşçü takımlarıyla yüksek tempolu dövüşler sunar. Heyecan, son teknoloji grafikler, canlı renkler ve inanılmaz animasyonlarla bir arada geliyor. Dahası, KOF’un ‘94’ten XIV’e tüm klasik dövüşçülerine ek olarak sezon etkinliklerinin yanı sıra TEKKEN 7 ve SAMURAI SHOWDOWN gibi IP’lerle yapılan işbirlikleri sayesinde 130’dan fazla dövüşçü ve düzenli içerik güncellemeleri de cabası.