Bankalara Türk Lirası çekim ücretlerini kaldırdık

bankalara-turk-lirasi-cekim-ucretlerini-kaldirdik-21032001

Bankalara Türk Lirası çekim ücretlerini kaldırdık

Kuruluş tarihi 2013 itibarıyla Türkiye’nin ilk, dünyanın ise dördüncü kriptopara alım satım platformu BtcTurk, tüm dünyada etkili olan koronavirüs salgını nedeniyle bankalara Türk Lirası çekme işlem ücretlerini 2 hafta süreyle kaldırıyor.

Türkiye’nin 81 ilinden 750 bin kullanıcısı bulunan BtcTurk, dünyanın ve Türkiye’nin mücadele ettiği koronavirüs salgınından dolayı, finans piyasalarında yaşanan dalgalanmalara destek olmak amacıyla, bankalara Türk Lirası çekme işlem ücretlerini 2 hafta süreyle kaldırma kararı aldı.

 

Bu doğrultuda BtcTurk kullanıcıları, sadece Bitcoin ve kriptopara çekerken değil, banka üzerinden Türk Lirası çekme işlemlerini de ücret ödemeden gerçekleştirebiliyor.

Kullanıcılar, BtcTurk hesaplarından Akbank, Fibabanka, Vakıfbank ve Ziraat Bankası hesaplarına 7/24 Türk Lirası çekme talimatı verebiliyor. Türkiye'deki diğer bankalarda bulunan hesaplarına hafta içi 9.00 - 16.45 saatleri arasında verecekleri Türk Lirası çekme talepleri de aynı gün gerçekleştiriliyor.

 

 

BtcTurk hakkında

2013 yılında kurulan ve CEO’luğu Özgür Güneri’nin yaptığı Türkiye’nin en büyük kriptopara işlem platformu BtcTurk, Türkiye’nin ilk ve dünyanın dördüncü kripto alım satım platformu olarak hizmet veriyor. 1 Temmuz 2013'te TL ile ilk Bitcoin alım satımına aracılık eden BtcTurk’ün 90'dan fazla çalışan bulunuyor. Eliptik Yazılım ve Ticaret A.Ş. tarafından yönetilen BtcTurk, 750 bin kullanıcıya 7/24 hizmet veriyor.


Hibya Haber Ajansı