Filli Boya'dan koronavirüse karşı mücadele için 16 milyon liralık destek paketi

filli-boyadan-koronaviruse-karsi-mucadele-icin-16-milyon-liralik-destek-paketi-28042011

Filli Boya'dan koronavirüse karşı mücadele için 16 milyon liralık destek paketi

Filli Boya koronavirüsle mücadele kapsamında toplamda 16 milyon TL’lik destek paketini hayata geçirdi. Biz Bize Yeteriz Türkiyem Milli Dayanışma Kampanyası’na 2 milyon liralık destekte bulunan Filli Boya, öğrencilerimizin yeni döneme tertemiz ve hijyenik şartlarda başlayabilmesi için Milli Eğitim Bakanlığı’na 10 milyon lira değerinde, 2 milyon metrekare alanın boyanabileceği boya yardımı yaptı. Filli Boya ayrıca 25 bin adet gıda destek kolisini Filli Ustalar’ın evlerine dağıtarak her zaman yanlarında olduğunu gösterdi

Ülkemizin beraberliğe en fazla ihtiyaç duyduğu, dayanışma ve iş birliği ile koronavirüs salgınını yenmeye çalıştığı bu günlerde Filli Boya’dan büyük bir destek geldi. Toplumun her kesimine dokunan 3 destek paketini hayata geçiren Filli Boya bu kapsamda Biz Bize Yeteriz Türkiyem Milli Dayanışma Kampanyası'na 2 milyon liralık katkıda bulundu.

Filli Boya ayrıca Milli Eğitim Bakanlığı ile imzaladığı protokol kapsamında Koronavirüs’e karşı alınan tedbirler doğrultusunda okullarından ayrı kalan çocuklarımızı da düşündü.Filli Boya içinde bulunduğumuz zor dönemde okullarımızın fiziki koşullarını iyileştirmek, hijyenik olarak önümüzdeki eğitim öğretim yılına hazır hale getirmek ve çocuklara umut aşılamak için 10 milyon lira değerinde, 2 milyon metrekare alanın boyanabileceği boya yardımı yaptı. Bu destekle öğrenciler eğitime yeni renkleriyle ve tertemiz olarak merhaba diyecek.

Filli Boya üçüncü olarak ise, yaşanan zorlu dönemde en önemli iş ortaklarından gördüğü ve daralan gelirleri sebebiyle her zamankinden daha fazla destek olunması gerektiğine inandığı boya ustalarına da katkı sağlıyor. Filli Boya bu doğrultuda, Filli Ustalar ve ailelerinin temel ihtiyaçlarını karşılayacak 25 bin gıda destek kolisini ustaların evlerine dağıttı.

BU SÜRECİ DAYANIŞMA İLE AŞABİLİRİZ…

Yaşanan gelişmelerle birlikte duygu ve düşüncelerini dile getiren Betek Boya Genel Müdürü Tayfun Küçükoğlu; Sadece ülkemiz değil, tüm dünya büyük bir sınavdan geçiyor. Daha önce hiç yaşamadığımız, büyük ve küresel bir sorunla boğuşuyoruz. Bu süreci ancak birlik, beraberlik ve dayanışma içinde aşabiliriz. Bugün ‘ben’ değil, ‘biz’ demenin ne kadar doğru bir haslet olduğunu bir kez daha görüyoruz. Betek Boya olarak bu süreçte ülkemiz ve insanımız için her zaman olduğu gibi üstümüze düşeni yapıyoruz. Bu kapsamda Biz Bize Yeteriz Türkiyem Milli Dayanışma Kampanyası’na 2 milyon liralık destekte bulunduk.Şu anda okullarından uzak olan çocuklarımıza umut olmak, onları bu zor dönemde biraz da heyecanlandırmak istedik. Bu amaçla çocuklarımızın yeni eğitim öğretim yılında daha iyi şartlarda eğitim alabilmesi için 10 milyon lira değerinde, 2 milyon metrekare alanın boyanabileceği boyayı okullarımıza gönderdik. Bu sayede eğitimlerine çok daha renkli ve hijyenik bir şekilde devam etmiş olacaklar. Yine her zaman olduğu gibi bu dönemde de en büyük paydaşlarımızdan boya ustalarımızın da yanındayız. Bu anlayışla 25 bin adet gıda destek kolisini Filli Ustaların evlerine ulaştırdık” dedi.


Hibya Haber Ajansı