AVVA’da ZUBİZU’ya özel yüzde 10 indirim fırsatı

ZUBİZU üyeleri, avva.com.tr’den 30 Haziran 2023 tarihine kadar yapacakları 750 TL ve üzeri tüm alışverişlerde ekstra yüzde 10 indirim fırsatı kazanıyor.

AVVA’da ZUBİZU’ya özel yüzde 10 indirim fırsatı

Zamansız koleksiyonları ile erkek giyiminde “smart casual” yaklaşımın öncü markası AVVA, Türkiye’nin ilk yaşam tarzı mobil uygulaması ZUBİZU üyeleri için yepyeni bir kampanya sunuyor. ZUBİZU kullanıcıları avva.com.tr’den 30 Haziran 2023 tarihine kadar yapacakları 750 TL ve üzeri tüm online alışverişlerde ekstra yüzde 10 indirim kazanacak.

Erkekler için modern dünyanın ihtiyaçlarına karşılık gelen, gündüzden geceye günün her anına uyan, konforun ön planda olduğu bir stil sunan AVVA; tasarımlarında şıklığı ve rahatlığı buluşturuyor. “Hayatın her anında AVVA” mottosuyla oluşturduğu genç, sofistike ve güncel tasarımlarıyla stil sahibi erkeklerin ruhunu yansıtan markanın web sitesinden yapılacak alışverişlerde geçerli kampanyadan her ZUBİZU üyesi en fazla 3 kere faydalanabilir.

5 milyona yakın üyesine 500’den fazla markada yeme-içmeden modaya, seyahatten otomobile, sağlıklı yaşamdan sanat ve eğlenceye farklı yaşam tarzlarına uygun öneri ve içerikler sunan Türkiye’nin ilk yaşam tarzı mobil uygulaması ZUBİZU, üyelerinin hayatını kolaylaştırmaya devam ediyor.

Kampanyayla ilgili detaylı bilgilere ve çok daha fazlasına ZUBİZU’dan ve avva.com.tr’den ulaşılabilir.

  Hibya Haber Ajansı