Türkiye-Büyük Britanya hentbol maçının sonunda dostluk rüzgarları esti

A Milli Kadın Hentbol Takımı'nın, 2023 Kadınlar Dünya Şampiyonası Avrupa Elemeleri 1. Turu'nda Büyük Britanya'yı mağlup ederek play-off'a yükseldiği maçın ardından, sporun dostluk temasını gösteren güzel anlar yaşandı.

Türkiye-Büyük Britanya hentbol maçının sonunda dostluk rüzgarları esti

Ankara THF Spor Kompleksi'nde dün akşam oynanan maçın bitişiyle Büyük Britanyalı oyuncular ile A Milli Kadın Hentbol Takımı oyuncularının birlikte sevinç gösterileri ve çektirdikleri fotoğraflarla salonda fair-play havası hakim oldu.

Maç öncesi seremonide eski bir hentbolcu da olan Dışişleri Bakan Yardımcısı Faruk Kaymakçı ile Birleşik Krallık Ankara Büyükelçiliği Maslahatgüzarı Ajay Sharma, her iki takım kaptanına çiçek vererek başarı diledi.

Diğer ilginç bir görüntü de A Milli Takımın 44-16'lık skorla kazandığı maçta ikiz kardeş milli hentbolcularının, ilk defa maçta birlikte forma giymesi oldu. Milli takımın kalecisi Selen Akalın ve pivot olarak 6 gole imza atan Cansu Akalın kardeşler, ''Birlikte ay-yıldızlı forma altında mücadele etmenin onur ve mutluluğunu yaşadık.'' ifadesini kullandı.

Hibya Haber Ajansı